2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
shadow

Om oss

Svenskt Bränsle är ett företag som har sitt säte i Brunflo strax utanför Östersund. Vi tror på miljövänliga och hållbara värmelösningar baserade på bränsle som produceras på restprodukter från skogsindustrin som flis, pellets och givetvis ved. Att dessutom ta vara på energi från solen för att producera egen el eller värma tappvarmvattnet och radiatorer är ett självklart komplement, oavsett övrig värmekälla.

Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag med våra värmelösningar

Vi säljer och installerar värmeanläggningar sedan 2001

Vi har anläggningar för sol, ved, flis och pelletseldning. Vi levererar anläggningar till villaägare, skogs/jordbruksfastigheter samt till större fastigheter, Storlekar från 10 – 1000 kW.

Vi bygger kompletta anläggningar, utbildar samt sköter underhåll och service. Vi säljer pelletskaminer, pelletsbrännare, pelletspannor, pelletsförråd, vedpannor, flispannor, flisförråd, helautomatiska flispannor, flisbrännare, ackumulatortankar, solpaneler, solceller, skorstenar och övriga tillbehör och reservdelar. Vi tillverkar och säljer även färdiga värmecentraler anpassade efterkundens behov och önskemål. Värmecentralerna eldas med flis eller pellets.

Kontakta oss

E-post: tomas@svensktbransle.se
Tel: 063-77 88 11