2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
shadow

Privatpersoner

Vi har värmelösningar för villa och jordbruksfastigheter. Ta kontakt med oss för förslag på olika lösningar. Några av våra leverantörer hittar ni under rubrikerna nedan.

Själva eldar vi med Effecta Lambda 35 kW med en 3000 liter ackumulatortank. Via 40 meter kulvert laddar vi en 500 liters tekniktank i boningshuset. Tekniktanken värms även av en 6,6 m² solfångare från Aquasol. Under vår och höst eldar vi pellets i vedpannan för att då prova olika brännare. Vi har eldat med flera olika fabrikat som: Ariterm BQ 20, PelleX, Eurofire/Baxi 20, Ecotec, IWABO och Effecta Supra Aero.

Pelletskaminer har vi använt själva i över tio år för att komplettera vedanläggningen och för att skaffa erfarenhet från dem. Pelletskaminen i köket är speciellt uppskattad när man har varit ute och frusit (eller om man glömt att elda i pannan…).

Flisutrustningar passar utmärkt bra till villor men blir än mer konkurrenskraftig för den som har lite större värmebehov. Vi levererar och installerar allt från flisbrännare till kompletta anläggningar.

Kontakta oss

E-post: tomas@svensktbransle.se
Tel: 063-77 88 11